Русия изплю камъчето и в блиц-порядък след абсолютно съветските референдуми обяви

...
Русия изплю камъчето и в блиц-порядък след абсолютно съветските референдуми обяви
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Русия обяви присъединяването - Любе ще има къде да ходят на турне

Русия изплю камъчето и в блиц-порядък след безусловно " руските " референдуми разгласи по кое време ще причисли 4 нови територии. На 30 септември нападнатите и откраднати от Украйна Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие към този момент ще си станат " техни ".

На фона на това Европейска комисия отговори, като глоби " философа на/зад/под/над " Путин - Александър Дугин. Рестрикции отнася и вокалът на обичаната на съветския водач " Любе " - Расторгуев. Поне армията ще разшири ареала на турнетата му с новите републики. И до такава степен...

На фона на това след десетилетия нашата Комисия за защита на конкуренцията откри, че " Лукойл " май " е част от отвесно интегрираната група Лукойл, която оперира по цялата верига - от производството на горива до крайната им реализация и има мощно развита складова и транспортна инфраструктура, което съставлява конкурентно преимущество ".

И до момента в който ние се поздравяваме с " дай пет " за този огромен прогрес (не че има санкция или нещо!), Гърция заобиколи Кремъл с доставки от френската " Тотал ". Да напомним, че Гърция е доста по-уязвима от нас, тъй като създава и тока си от газ.

Абе, какво стана - от оня телефон подвигнаха ли му на министър Росен Христов?
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР